Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


                                                                                                          


                                                         Ристовски Ненад
 
 


    
 
  
 

Член на ВМРО-Македонска.
     
  
   Член на пратеничката група на Собранието на РМ за соработка со Парламентот на Република Кина. Член на пратеничката група на Собранието на РМ за соработка со Република Кина. Член на Комисијата за здравство и на Комисијата за труд и социјална политика при Собранието на РМ.
     
  
   Роден 1962 година во Куманово, РМ. Македонец. Завршил Медицински факултет и специјалист по општа хирургија. Работи како специјалист по хирургија во Медицинскиот центар во Куманово. Добро го знае англискиот јазик. Нема претходно пратеничко искуство. Живее во Куманово.
     

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.