Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


                                                       

                                                           
                                                                    Пајкоски Латиф
 
 


    
 
  
  


Член на Социјал-демократскиот сојуз (СДСМ).
     
  
   Член на пратеничката група на Собранието на РМ за соработка со Парламентот на Република Турција. Член на Постојаната анкетна комисија за заштита на слободите и правата на граѓанинот при Собранието на РМ.
     
  
   Роден 1957 година во с. Жировница, Ростуше, РМ. Македонец. Завршил средно образование - гимназија. Директор на Друштвото со ограничена одговорност "Бреза ЛП" во с. Жировница. Живее во с. Жировница.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.