Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Митевски Драган

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1949 година во село Отошница, Крива Паланка, Македонец. завршил правен факултет. Директор е на ПТП ?Миткомерц? - Куманово.Живее во Куманово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.