Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

Благој Ханџиски

 

 

 

 

 

Роден е 1948 година во с. Владимирово, Берово. Македонец. Завршил Електротехнички факултет, доктор по електротехнички науки. Професор на Електротехнички факултет во Скопје. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.