Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

                                                     Хаџиреџа Кастриот
 
 


    
 
  
  

 

 Независен пратеник.
     
  
   Член на пратеничката група на Собранието на РМ за соработка со Парламентот на Република Грција. Член на пратеничката група на Собранието на РМ за соработка со Парламентот на Република Италија.
     
  
   Роден 1961 година во Дебар, РМ. Албанец. Завршил Медицински факултет, специјалист по хирургија. До крајот на 1998 година работел како хирург во Универзитетскиот клинички центар "Мајка Тереза" во Тирана, Република Албанија. Добро ги знае францускиот, англискиот, српскиот и хрватскиот јазик. Живее во Дебар.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.