Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

                                                      Ѓоргиев Илија
 
 


    
 
  
  


Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија (СДСМ).
     
  
   Бил претседател на Соборот на здружениот труд и на Собранието на општина Неготино. Член на пратеничката група на Собранието на РМ за соработка со Парламентот на Сојузна Република Германија.
     
  
   Роден 1949 година во Кавадарци, РМ. Македонец. Завршил Машински факултет. Генерален директор на Фабриката за кабли "Неготино". Живее во Неготино.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.