Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

 

Бранко Црвенковски

 

 

 

Роден е 1962 година во Сараево. Македонец. Завршил Електротехнички факултет. Вработен во “Семос” во Скопје. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.