Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


                                                         Анушев Љупчо 
  
 


     
 
   
  

Независен пратеник. 
         
   Роден 1949 година во Скопје, РМ. Македонец. Завршил Виша техничка школа, насока - Организација на работа. Бил технички раководител и технички директор во производство подолг период. Сега е директор на приватната фирма " ТОРРЕ и други". Нема претходно пратеничко искуство. Живее во Скопје.
     
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.