Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 
                                                                 ЈАНИ МАКРАДУЛИ
 
 


    
 

 


   
   Член на СДСМ Роден 1965 година во Битола, РМ. Македонец. Магистер по технички науки. Бил пратеник и во претходниот состав на Собранието на РМ. Координатор на ПГ на СДСМ и член на Мешовитиот парламентарен комитет за соработка со Европскиот парламент. Добро зборува англиски јазик, се служи со грчки и италијански. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.