Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


                                                          

                                                            ИВАН АНАСТАСОВСКИ
 
 


    


 
   


   Член на СДСМ Роден 1973 година во Куманово, РМ. Македонец . Доктор на науки. Седум години вработен на факултетот за физичка култура во Скопје, каде што обавува функција доцент на Методика на физичко воспитание и четири години тренер на кошаркарскиот клуб "Куманово" од Куманово. Учи англиски. Живее во Куманово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.