Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 
                                                        ИГОР ИВАНОВСКИ
 
 


    
 

 


   
   Член на СДСМ Роден 1977 година во Скопје, РМ. Македонец. Има високо образование. Работел во Економски факултет, како помлад асистент Скопје. Добро зборува англиски, учи германски јазик. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.