Pratenichki sostav
 
Пратенички состав                                                                      ЕСАД РАХИЌ 
  
 


     

 

 


 
   
   Член на СДСМ. Роден 1964 година во Скопје, РМ. Бошњак. Има високо образование. Директор на маркетинг во "Орка спорт", заменик генреален директор на ЈП "Улици и Патишта", и заменик генреален директор на ЈП "Водовод и Канализација", Скопје. Зборува добро англиски. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.