Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


                                                                                                         

                                                               АНДРЕЈ ЖЕРНОВСКИ
 
 


    
 

 


   
   Член на ЛДП. Роден 1968 година во Скопје, Р. Македонија. Македонец. Висока школска подготовка. Работел како заменик претседавач во Советот на Град Скопје и како советник на градоначалникот на Град Скопје. Добро го знае англискиот јазик. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.