Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ИСМЕТ РАМАДАНИ

 

 

 


Член на ПДП. Роден 1954 година во с. Арачиново, Скопје, РМ. Албанец. Завршил Природно - математички факултет, насока хемија. Бил професор по хемија, а потоа и директор на Гимназијата "Зеф Љуш Марку" во Скопје од 1985 до 1989 година. Се служи со англискиот јазик. Бил пратеник на ПДП во Собранието на РМ од основањето на повеќепартиското Собрание (1990 до сега). Живее во с. Арачиново,Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.