Sluzba na Sobranieto
 
Служба на Собранието

ПОСЕБНА ОРГАНИЗАЦИОНА ЕДИНИЦА - ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ВНАТРЕШНА РЕВИЗИЈА


Раководител на Одделение за внатрешна ревизија         

Џемаљедин Неџипи                 

Советник - внатрешен ревизор                

Бисерка Смилковска                   

Виш соработник- внатрешен ревизор

Соработник- за подготовка и вршење на внатрешна ревизија

Помлад соработник –ревизор на обука

Бајрам Цури

 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.