Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Украина

 

претседател:  Јован Митрески
членови:  1. Ѓорѓија Сајкоски
2. Иванка Василевска
3. Здравко Трајанов
4. Боби Мојсоски
5. Панчо Минов
6. Арта Билали-Зендели
7. Хусни Исмаили
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.