Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Турција

 

претседател:  Бејџан Иљас
членови:  1. 
2. Никола Мицевски
3. Игор Јанушев
4. Енес Ибрахим
5. Мерита Колчи-Коџаџику
6. Зеќир Рамчиловиќ
7. Хусни Исмаили
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.