Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Словенија

 

претседател:  Александар Велјановски
членови:  1. Благица Ласовска
2. Љупчо Димовски
3. Белкиса Зеќири
4. Жаклина Лазаревска
5. Бети Рабаџиевска-Наумовска
6. Берат Ајдари
7. Зиадин Села
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.