Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Словачката Република

 

претседателка:  Славјанка Петровска
членови:  1. Жаклина Пешевска
2. Ели Панова
3. Здравко Трајанов
4. Марија Костадинова
5. Соња Мираковска
6. Исмаил Јахоски
7. Елми Азири
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.