Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Швајцарската Конфедерација

 

претседател:  Берат Ајдари
членови:  1. Гордана Сиљановска-Давкова
2. Жаклина Пешевска
3. Стојан Миланов
4. Боби Мојсоски
5. Марија Костадинова
6. Лазе Таневски
7. Елми Азири
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.