Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шпанија

 

претседател:  Игор Јанушев
членови:  1. Синиша Стојаноски
2. Антонијо Милошоски
3. Соња Мираковска
4. Дарко Каевски
5. Фадил Зендели
6. Бедри Фазли
7. Халил Снопче
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.