Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Монголија

 

претседателка:  Олга Лозановска
членови:  1. Дајанчо Ефтимов
2. Иванка Василевска
3. Диме Велковски
4. Јован Митрески
5. Лазе Таневски
6. Арбер Адеми
7. Сурија Рашиди
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.