Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Големото Војводство Луксембург

 

претседателка:  Марија Петрушевска
членови:  1. Олга Лозановска
2. Бети Стаменкоска-Трајкоска
3. Марија Костадинова
4. Марија Ангелова
5. Драгица Ѓавочанова
6. Рина Ајдари
7. Артина Ќазими
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.