Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентите на:
Република Казахстан, Киргистанска Република, Република Таџикистан, Република Узбекистан и Туркменистан

 

претседател:  Енес Ибрахим
членови:  1. Здравко Трајанов
2. Јован Јаулески
3. Силвана Ангелевска
4. Даниела Маркоска
5. Ненад Коциќ
6. Изет Меџити
7. Абдула Салиу
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.