Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Канада

 

претседател: 
членови:  1. Јован Јаулески
2. Ѓорѓија Сајкоски
3. Диме Велковски
4. Фадил Зендели
5. Фаница Николоска
6. Мерита Колчи-Коџаџику
7. Сафије Садики-Шаини
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.