Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентите на Република Исланд и Кралството Норвешка

 

претседател:  Лолита Ристова
членови:  1. Жаклина Пешевска
2. Бране Петрушевски
3. Лидија Петкоска
4. Диме Велковски
5. Миле Талевски
6. Вјолца Адеми
7. Абдула Салиу
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.