Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Индонезија

 

претседател:  Снежана Калеска-Ванчева
членови:  1. Александар Велјановски
2. Петар Ристески
3. Јадранка Поцкова
4. Марија Георгиевска
5. Славјанка Петровска
6. Фиснике Бектеши-Шаќири
7. Скендер Реџепи
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.