Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Индија

 

претседател:  Скендер Реџепи
членови:  1. Ели Панова
2. 
3. Бети Стаменкоска-Трајкоска
4. Емилија Рамбабова
5. 
6. Коле Чаракчиев
7. Арбен Зибери
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.