Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Грузија

 

претседател:  Никола Мицевски
членови:  1. Даниела Маркоска
2. Мухамет Кадриов
3. Бастри Бајрами
4. Ели Панова
5. Петар Ристески
6. Ане Лашкоска

7. Рина Ајдари
8. Сурија Рашиди

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.