Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Сојузна Република Германија

 

претседател:  Антонијо Милошоски
членови:  1. Владо Мисајловски
2. Никола Мицевски
3. Маја Морачанин
4. Жаклина Лазаревска
5. Бастри Бајрами
6. Арбер Адеми
7. Африм Гаши
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.