Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Данска

 

претседател:  Марија Георгиевска 
членови:  1. Петар Ристески
2. Марија Петрушевска
3. Олга Лозановска
4. Ненад Коциќ
5. Фадил Зендели
6. Бајрам Кадрија
7. Илире Даути
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.