Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Чешката Република

 

претседател:  Ненад Коциќ
членови:  1. Бране Петрушевски
2. Јован Јаулески
3. Дајанчо Ефтимов
4. Лолита Ристова
5. Бисера Костадиновска-Стојчевска
6. Арбен Зибери
7. Илире Даути
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.