Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Белгија

 

претседател:  Зиадин Села
членови:  1. Бети Стаменкоска-Трајкоска
2. Даниела Христова
3. Мирче Аџиоски
4. Мартин Костовски
5. Бисера Костадиновска-Стојчевска
6. Даниела Маркоска
7. Арбана Пашоли
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.