Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентите на балтичките земји
Република Естонија, Република Латвија и Република Литванија

 

претседател:  Моника Зајкова
членови:  1. Дајанчо Ефтимов
2. Велика Стојкова-Серафимовска
3. Бојан Стојаноски
4. 
5. Емилија Рамбабова
6. Арта Билали-Зендели
7. Атнан Незири
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.