Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Австрија

 

претседател:  Арбер Адеми
членови:  1. Ане Лашкоска
2. Силвана Ангелевска
3. Мирче Аџиоски
4. Маја Морачанин
5. Драгица Ѓавочанова
6. Марија Ангелова
7. Халил Снопче
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.