Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Албанија

 

претседател:  Изет Меџити
членови:  1. Игор Здравковски
2. 
3. Лидија Петкоска
4. Јован Митрески
5. Љупчо Балкоски
6. Бастри Бајрами
7. Илире Даути
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.