Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот Република Унгарија

 

Претседател: САШО ВАСИЛЕВСКИ
Членови: 1. НИКИЦА КОРУБИН
2. ИЛИЈА НИКОЛОВСКИ
3. КЕТИ СМИЛЕСКА
4. БРАНКО МАНОИЛОВСКИ 
5.
6. НИКОЛА МИЦЕВСКИ
7. ВЕСНА ДАМЧЕВСКА-ИЛИЕВСКА
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.