Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Украина

 

Претседател: ЈОВАН МИТРЕСКИ
Членови: 1. МИРОСЛАВ ЈОВАНОВИЌ
2. САМКА ИБРАИМОСКИ
3. АРТАН ГРУБИ
4. ВЕСНА ПЕМОВА
5. ВАСИЛ ПИШЕВ
6. ДРАГАН ЦУКЛЕВ
7. АНТОНИЈО МИЛОШОСКИ
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.