Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Турција

 

Претседател:  ЕНЕС ИБРАХИМ 
Членови: 1. АЛИЈА КАМБЕРОСКИ
2. МУХАМЕД ЗЕЌИРИ
3. АРТАН ГРУБИ
4. НИКОЛА МИЦЕВСКИ
5. АМДИ БАЈРАМ
6. ЈУСУФ ХАСАНИ 
7. ТЕУТА БИЉАЛИ
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.