Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Србија

 

претседател: ИВАН СТОИЛКОВИЌ 
членови: 1. КОСТАДИН АЦЕВСКИ
2. ИЛИЈА НИКОЛОВСКИ
3. МИРОСЛАВ ЈОВАНОВИЌ
4. МИРСАДА ЕМИНИ-АСАНИ
5. ТРАЈКО ВЕЉАНОСКИ
6. ИЛИЈА ДИМОВСКИ
7. ЛИЛЈАНА КУЗМАНОВСКА
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.