Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шведска

 

Претседател: ЖАКЛИНА ЛАЗАРЕВСКА
Членови: 1. МИРА СТОЈЧЕВСКА
2. МАЈА МОРАЧАНИН 
3. ШПРЕСА ХАДРИ 
4. ВЛАДИМИР ЃОРЧЕВ
5. ДИМИТАР СТЕВАНАНЏИЈА
6. АНЕ ЛАШКОСКА
7. ФАДИЛ ЗЕНДЕЛИ 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.