Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Швајцарската Конфедерација

 

Претседател: ЏЕВАТ АДЕМИ 
Членови: 1. КАТЕРИНА КУЗМАНОВСКА
2. МИРА СТОЈЧЕВСКА
3. АЛЕКСАНДАР КИРАЦОВСКИ
4. ПАВЛИНЧЕ ЧЕСТОЈНОВА
5. ДРАГАН ДАНЕВ
6. ДАФИНА СТОЈАНОСКА
7. АФРИМ ГАШИ
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.