Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шпанија

 

Претседател: ДИМИТАР СТЕВАНАНЏИЈА
Членови: 1. ИРЕНА СТЕФОСКА
2. САШКО КОСТОВ
3. ТАТИЈАНА ЛАЛЧЕВСКА
4. БРАНКО МАНОИЛОВСКИ 
5. ЉУПЧО ДИМОВСКИ
6. ПАВЛИНЧЕ ЧЕСТОЈНОВА
7. МЕРАЛ УЗЕИРИ-ФЕРАТИ
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.