Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Руската федерација

 

Претседател: ДИМЕ ВЕЛКОВСКИ
Членови: 1. ТАТИЈАНА ЛАЛЧЕВСКА
2. ЖАКЛИНА ЛАЗАРЕВСКА

3. ЏЕВАТ АДЕМИ 
4. ИВАН СТОИЛКОВИЌ
5. ЉУПЧО ДИМОВСКИ
6. ПАВЛИНЧЕ ЧЕСТОЈНОВА
7. ТРАЈЧО ДИМКОВ 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.