Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Романија

 

Претседател: ПАНЧО МИНОВ
Членови: 1. САШКО КОСТОВ
2. ЕНЕС ИБРАХИМ

3. МЕРИ ЛАЗАРОВА
4. AГИМ ШАЌИРИ
5. ИВАН СТОИЛКОВИЌ
6. БЛАГОЈА ДЕСПОТОСКИ 
7. МЕРАЛ УЗЕИРИ-ФЕРАТИ
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.