Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Португалската Република

 

Претседател: БЛАГОЈЧЕ ТРПЕВСКИ
Членови: 1. ТАТЈАНА ПРЕНТОВИЌ
2. ИРЕНА СТЕФОСКА

3. ЛИДИЈА ТАСЕВСКА
4. ЏЕВАТ АДЕМИ 
5. СТОЈАН МИЛАНОВ
6. ДИМИТАР СТЕВАНАНЏИЈА
7. ДРАГАН ЦУКЛЕВ
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.