Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Полска

 

Претседател: ТАТЈАНА ПРЕНТОВИЌ
Членови: 1. РИСТЕ ТАШЕВ
2. ЈУЛИАНА НИКОЛОВА

3. БРАНКО МАНОИЛОВСКИ
4. ЧЕДОМИР САЗДОВСКИ
5. ВЛАДАНКА АВИРОВИЌ
6. СЛАЃАНА МИТОВСКА
7.
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.