Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Монголија

 

Претседател: ХАРИ ЛОКВЕНЕЦ
Членови: 1. ЈОВАН МИТРЕСКИ
2. ДАЛИБОР БОГДАНОВСКИ

3. МИРОСЛАВ ЈОВАНОВИЌ
4. МИРСАДА ЕМИНИ-АСАНИ
5. ЗОРАН ЃОРЃИЕВСКИ
6. БЛАГОЈА ДЕСПОТОСКИ 
7. ЕМИЛИЈА АЛЕКСАНДРОВА
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.