Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на Република Малта и Република Кипар

 

Претседател: ЗОРАН ЃОРЃИЕВСКИ
Членови: 1. ЈОВАН МИТРЕСКИ
2. АГИМ МУРТЕЗАНОВ
3. ФЕРИД МУХИЌ 
4. ЏЕВАТ АДЕМИ 
5. НАДА ЦИПУШЕВА
6. ПАНЧО МИНОВ
7. ГОРАН МАНОЈЛОСКИ
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.