Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на земјите од Латинска Америка и од Карибите 

 

Претседател: ЕМИЛИЈА АЛЕКСАНДРОВА
Членови: 1. НИКИЦА КОРУБИН
2. КОСТАДИН АЦЕВСКИ
3. СОЊА МИРАКОВСКА
4. МУХАМЕД ЗЕЌИРИ 
5. РЕЏАИЉ ИСМАИЛИ
6. ЉУПЧО ДИМОВСКИ
7. МАГДАЛЕНА МАНАСКОВА
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.